Az ECOLine az irodatechnikai piacon több mint tizenkét éve jelen lévő környezetbarát és költségtakarékos megoldásokat kínáló termékcsalád.

A tonerek és tintapatronok kompromisszumok nélküli, gazdaságos alternatívát jelentenek a felhasználók számára. A gyártó több éves tapasztalatának, a bevezetett minőségellenőrzési rendszernek, a felhasznált alapanyagoknak, alkatrészeknek, köszönhetően, a termékek műszaki paramétereikben, nyomtatási minőségükben minden igényt kielégítően teljesítenek.

Termékeink használatával 30-70% költségmegtakarítást érhet el a
megfelelő nyomtatási kép és élettartam megtartása mellett.
Minden termékre teljes körű garancia érvényes, ami az általános termékgarancián felül, egy megbízható, nagy tapasztalatokkal bíró szervizhátteret is jelent.

Mivel az ECOLine már egyszer kiürült kellékanyagok felhasználásával készül, ezért használatukkal a költségcsökkentés mellett nagyban hozzájárul a környezetbe jutó veszélyes hulladékok mennyiségének csökkentéséhez is.

A termékek TÜV bizonyítvánnyal rendelkeznek, melyek folyamatos jó minőségét az ISO 9001 minoségirányítási rendszer garantálja. A környezetvédelmi előírások szigorú betartását az ISO 14001 környezetirányítási rendszer segítségével biztosítjuk.